BEDRIJF IN BEELD

FOTO & VIDEO

Van webshops tot aan beauty salons. Alles kan goede fotografie en videografie gebruiken! Een duidelijk beeld van je product, team of onderneming prachtig en cinematic in beeld gebracht. Video trekt de aandacht en de foto's verduidelijken! De perfecte combinatie.

 

Ik zorg er letterlijk voor dat alles klopt! En dat is meer dan mooie plaatjes maken. Met oog voor detail breng ik de kracht van jouw dienst, team of product in beeld. Met het combi pakket huur je als het ware een fotograaf en een videograaf in, alleen is dat één persoon. 

WAT?

WAAROM?

Heb je een event die je wilt laten fotograferen of wil je graag foto's laten maken als promotiemateriaal voor op de website of social kanalen?

Ben je eigen ondernemer en wil je foto's laten maken van jezelf en de producten/diensten die je aanbiedt? Ik denk graag met je wensen mee en zoek een passende locatie en setting, zodat de sfeer van jouw bedrijf goed naar voren komt!

Wil je ook je onderneming
beter in beeld brengen?

Liever geen vast pakket, tijd of aantal foto's? Geef dan je wensen aan me door en ik maak een offerte aan de hand van jullie/jouw wensen! 

ALL IN

Voor een all-in video en foto pakket krijg je

  • +/- 3 uur zowel foto als videograferen

  • Reclame video onder de 1 minuut (social media)

  • Aantal foto's afhankelijk van soort bedrijf en/of product

DSC01069.jpg
BRANDING (65).jpg
556446_480319648669998_1318165400_n.jpg