Ik heb een vraag...

Hieronder vind je alle veelgestelde vragen! Staat jouw vraag er niet tussen? Don't worry! Daaronder staat een formulier waardoor je mij je vraag kunt mailen. Dan voeg ik hem meteen toe!

 • KAN IK IN DELEN BETALEN?
  Nee. Hard antwoord, I know... Je ontvangt namelijk meteen de bestanden die je besteld. Als ik mensen dan in delen laat betalen heb je er aaaaaaltijd mensen tussen zitten die het of.... vergeten.... of..... gewoon voor 50% willen. (dus niet meer betalen).

   

 • KOMT ER NOG EEN VERVOLG?
  Who knows! Als dit goed gaat en jullie mij onderwerpen toesturen waar je interesse in hebt, is er wel een mogelijkheid tot een vervolg! Ik blijf tenslotte fotograferen en videograferen. Dus meer video’s is altijd een optie! Maar het moet natuurlijk wel leuk en informatief blijven.

   

 • KAN IK DIT ALTIJD BLIJVEN KIJKEN?
  Jazeker. Je betaald eenmalig en je ontvangt een bestand in je inbox wat alles bevat! Hierin vind je links waar je alles kunt downloaden. Zorg wel dat je het goed opslaat. Deze links kunnen natuurlijk na 5 jaar weleens veranderen. Je kan dan met de bestanden doen wat je wilt. Behalve doorverkopen als eigen offcourse. 

   

 • KRIJG IK OOK DE EVENTUELE UITBREIDINGEN OP DE CURSUS OF UPGRADES GRATIS?
  Bijna gratis... alle mensen die de LBP bundle hebben aangeschaft krijgen forse kortingen op nieuwe cursussen, e-books en gratis goodies iedere jaar! Je hoeft dus niet te wachten tot een mooie actie of aanbieding. Deze pak je als LBP-lid allemaal mee! 
   

 • WAAROM GA JE NIET VLOGGEN OF BLOGGEN?
  I wish... een droom die ik niet waar kan maken. Ik wil veel te veel, in veel te weinig tijd en dan vallen zulke zaken vaak in het niet. En mijn motto is wel... als je het doet, doe het dan goed! Lichtelijk perfectionistisch dus.. niet handig bij zulke zaken die veel tijd vergen wat ik nu niet heb. Wie weet in de toekomst! Als je leuke vragen hebt die je graag terug zou zien in vlogs of blogs... let me know! Wie weet inspireren jullie mij wel tot TOP VLOGSTER!!

   

 • DE LINKJES IN HET PDF BESTAND DOEN HET NIET
  Dat is vreemd.. Dit zou wel moeten. Heb je een vernieuwde versie van je Adobe reader of een andere pdf reader? Dan zou het goed moeten komen. Mocht het nu niet lukken. Mail mij dan eventjes apart en dan stuur ik je een mail met alle linkjes erin! 

   

 • MIJN WACHTWOORD DOET HET NIET
  Iedereen krijgt een uniek wachtwoord en dit blijft altijd geldig. Het kan zijn dat de site geupdate is zonder mijn kennis dus mocht hij het niet blijven doen, ondanks de acceptatie van cookies en het uitzetten van je adblocker... mail mij dan even!

   

 • VOOR WIE IS DE ONLINE FOTOGRAFIE CURSUS?
  Jij houdt van fotograferen en wilt graag de geheimen achter creatieve fotografie leren kennen. Zodat je prachtige foto’s gaat maken en een succesvol eigen bedrijf kunt runnen. Je kan meer tijd hebben voor leuke dingen, je kan meer tijd hebben voor je familie, je kan ieder inkomen verdienen wat je maar wilt - the sky is the limit. I’m not kidding. I’ve done it and so can you!

Mijn vraag staat er niet tussen

Let's get social

© 2020 - COFFEE & CLICKS - Jan van Brabanstraat 3, 's -Heer Hendrikskinderen - Zeeland - 06 153 99 551