Little bitty

pretty bundle

Welkom en applaus voor jezelf!

Of je het nu fulltime of parttime erbij wilt doen. Informatie en kennis opdoen is de eerste stap! Deze workshop geeft je de basiskennis voor het opstarten van je fotografie.

 

Je ontvangt diverse video’s met behind the scenes beelden, uitleg video’s over materiaal, camera’s en nog veel meer! Daarbovenop bevat deze cursus diverse links naar props, accesoires en materiaal.

 

All you need in one LITTLE BITTY PRETTY BUNDLE!

Je krijgt in de LBP - bundle niet alleen een tal aan video’s met behind the scenes beelden, uitleg video’s over materiaal, keuze opties voor dé perfecte camera’s, uitleg van diverse soorten sessies en video’s met gesproken uitleg! Daarbovenop krijg je namelijk ook een price your worth gids, cheat sheet voor je instellingen, een voorbereiding op het shooten van bruiloften en een lijst met mijn gemaakte fouten er gratis bij! Als dat geen compleet genieten-met-je-te-grote-kop-koffie-pakket is, dan weet ik het ook niet meer... 

What do I get?

Who are you?

Mijn naam is Paola Rademakers en ik ben de troste eigenaresse van C&C. Ik ben 15 jaar geleden als een ‘noob’ (nerd die altijd achter de pc zat te gamen) gestart met het editen van video’s. Dit vond ik zo gaaf om te doen dat ik dit ook voor bedrijven wilde doen.. Wat had ik nodig.. een goede camera! Zo gezeged - zo aangeschaft! Toen kon het oefenen echt beginnen. Ik fotografeerde voornamelijk voor bedrijven en liet ik mijn familie poseren zodat ik kon oefenen met poseren. Toen vrienden eenmaal doorkregen dat de foto’s mooier werden, en ik dus ook beter, wilde ineens iedereen op de foto! Leuk voor mij maar een onverwachte wending. Ik had namelijk nooit de ambitie om fotograaf te worden... LOOK AT ME NOW! Van de ene shoot rolde ik in het volgde en nu in 2019 ben ik fulltime fotografe en videografe. Ook heb ik een eigen fotostudio en nu heb ik deze cursus ontwikkeld!

Why?

De cursus ben ik gaan ontwerpen omdat ik meedere keren de vraag kreeg of ik stagaires mee wilde laten lopen en of mensen achter de schermen mochten kijken. Omdat ik zelf al 15 jaar solo werk en ik mijn volledige aandacht aan mijn klanten wil schenken, wijs ik dit aanbod altijd netjes af. Ondanks dat ik wel het gevoel heb dat ik de ‘beginnend’ of eerder... ‘lerend’ fotografe wil helpen en inspireren.

 

Daarom heb ik deze complete curus gemaakt. Ik bied alle video’s ook los aan omdat het niet alleen voor beginnend fotografen is. Het kan ook dienen als educatief materiaal of inspirerend materiaal voor al gevorderde fotografen. Iedereen is welkom!

LBP bundle

Hele bundle inclusief 5 sessies op video + extra verf sessie, adult cakesmash en bedrijfsvideo’s, inclusief extra mini sessies gids, price your worth ebook, start up ebook en wedding biz intro ebook! 

Los

Per losse behind the scenes sessie incl. Little bitty pretty beginners packet 

Ongelofelijke freebies

Veelgestelde vragen

 • KAN IK IN DELEN BETALEN?
  Nee. Hard antwoord, I know... Je ontvangt namelijk meteen de bestanden die je besteld. Als ik mensen dan in delen laat betalen heb je er aaaaaaltijd mensen tussen zitten die het of.... vergeten.... of..... gewoon voor 50% willen. (dus niet meer betalen).

   

 • KOMT ER NOG EEN VERVOLG?
  Who knows! Als dit goed gaat en jullie mij onderwerpen toesturen waar je interesse in hebt, is er wel een mogelijkheid tot een vervolg! Ik blijf tenslotte fotograferen en videograferen. Dus meer video’s is altijd een optie! Maar het moet natuurlijk wel leuk en informatief blijven.

   

 • KAN IK DIT ALTIJD BLIJVEN KIJKEN?
  Jazeker. Je betaald eenmalig en je ontvangt een bestand in je inbox wat alles bevat! Hierin vind je links waar je alles kunt downloaden. Zorg wel dat je het goed opslaat. Deze links kunnen natuurlijk na 5 jaar weleens veranderen. Je kan dan met de bestanden doen wat je wilt. Behalve doorverkopen als eigen offcourse. 

   

 • KRIJG IK OOK DE EVENTUELE UITBREIDINGEN OP DE CURSUS OF UPGRADES GRATIS?
  Bijna gratis... alle mensen die de LBP bundle hebben aangeschaft krijgen vorse kortingen op nieuwe cursussen, ebooks en gratis goodies iedere jaar! Je hoeft dus niet te wachten tot een mooie actie of aanbieding. Deze pak je als LBP-lid allemaal mee! 
   

 • WAAROM GA JE NIET VLOGGEN OF BLOGGEN?
  I wish... een droom die ik niet waar kan maken. Ik wil veel te veel, in veel te weinig tijd en dan vallen zulke zaken vaak in het niet. En mijn motto is wel... als je het doet, doe het dan goed! Lichtelijk perfectionistisch dus.. niet handig bij zulke zaken die veel tijd vergen wat ik nu niet heb. Wie weet in de toekomst! Als je leuke vragen hebt die je graag terug zou zien in vlogs of blogs... let me know! Wie weet inspireren jullie mij wel tot TOP VLOGSTER!!

   

 • WANNEER KUNNEN WE HEM KOPEN?
  Het voornemen is om hem deze zomer nog online te knallen met meteen een zomerse korting!! Wil je op de hoogte gehouden worden? Klik dan op het formulier!

Instagram feed

© 2020 - coffee & clicks - Jan van Brabanstraat 3, 's -Heer Hendrikskinderen - 06 153 99 551