Image by Miroslava

KLAAR OM JE EIGEN FOTOGRAFIE BEDRIJF TE STARTEN?

Alles wat je nodig hebt om een ​​succesvol

fotografiebedrijf op te zetten! 

De kick *ss fotografie cursus

We brengen zoveel van ons leven door met werken. Je verdient het om die tijd te besteden aan iets dat je leuk vindt, zonder je gespannen, verward of gestrest te voelen!

De gids en video's zitten propvol gewoon simpele, praktische stappen die resultaten opleveren! Klaar om jarenlange frustratie over te slaan en uren kwijt te zijn om alles uit te vogelen? 

Wat leer je?

 • Trek jouw droomklanten aan

 • Doe meer fotosessies die je leuk vindt

 • Geef meer waarde (en verhoog dan ook je prijzen!)

 • Creëer sterke, unieke marketingstrategieën

 • Maak van jouw sessies een complete ervaring!

 • Onderscheid je van de massa en maak concurrentie onbelangrijk

 • Bereik je doelen (zonder de verwarring, stress of burn-out!)

 • Bouw een bedrijf op waar je van houdt en waar je trots op bent!

Wat krijg ik?

Een stapsgewijze videoserie, gids en actieplan die jouw bedrijf zullen transformeren! Je krijgt in de LBP - bundle niet alleen een tal aan video’s met behind the scenes beelden, uitleg video’s over materiaal, keuze opties voor dé perfecte camera’s, uitleg van diverse soorten sessies en video’s met gesproken uitleg! 

 

Daarbovenop krijg je namelijk ook nog eens 6 gratis gidsen erbij, cheat sheet voor je instellingen, een voorbereiding op het shooten van bruiloften en een lijst met mijn gemaakte fouten er gratis bij!

 

Als dat geen compleet genieten-met-je-te-grote-kop-koffie-pakket is, dan weet ik het ook niet meer... 

"genieten met een grote kop koffie"

Gewoon vanuit je luie stoel

Een bruikbare, praktische cursus zoals je nog nooit eerder hebt gezien!

Klaar om jouw droomfotografiebedrijf te creëren? 

Veelgestelde vragen

 • KAN IK IN DELEN BETALEN?
  Nee. Hard antwoord, I know... Je ontvangt namelijk meteen de bestanden die je besteld. Als ik mensen dan in delen laat betalen heb je er aaaaaaltijd mensen tussen zitten die het of.... vergeten.... of..... gewoon voor 50% willen. (dus niet meer betalen).

   

 • KOMT ER NOG EEN VERVOLG?
  Who knows! Als dit goed gaat en jullie mij onderwerpen toesturen waar je interesse in hebt, is er wel een mogelijkheid tot een vervolg! Ik blijf tenslotte fotograferen en videograferen. Dus meer video’s is altijd een optie! Maar het moet natuurlijk wel leuk en informatief blijven.

   

 • KAN IK DIT ALTIJD BLIJVEN KIJKEN?
  Jazeker. Je betaald eenmalig en je ontvangt een bestand in je inbox wat alles bevat! Hierin vind je links waar je alles kunt downloaden. Zorg wel dat je het goed opslaat. Deze links kunnen natuurlijk na 5 jaar weleens veranderen. Je kan dan met de bestanden doen wat je wilt. Behalve doorverkopen als eigen offcourse.   

 • KRIJG IK OOK DE EVENTUELE UITBREIDINGEN OP DE CURSUS OF UPGRADES GRATIS?
  Bijna gratis... alle mensen die de LBP bundle hebben aangeschaft krijgen vorse kortingen op nieuwe cursussen, ebooks en gratis goodies iedere jaar! Je hoeft dus niet te wachten tot een mooie actie of aanbieding. Deze pak je als LBP-lid allemaal mee! 
   

 • WAAROM GA JE NIET VLOGGEN OF BLOGGEN?
  I wish... een droom die ik niet waar kan maken. Ik wil veel te veel, in veel te weinig tijd en dan vallen zulke zaken vaak in het niet. En mijn motto is wel... als je het doet, doe het dan goed! Lichtelijk perfectionistisch dus.. niet handig bij zulke zaken die veel tijd vergen wat ik nu niet heb. Wie weet in de toekomst! Als je leuke vragen hebt die je graag terug zou zien in vlogs of blogs... let me know! Wie weet inspireren jullie mij wel tot TOP VLOGSTER!!

   

 • WANNEER KUNNEN WE HEM KOPEN?
  Je kan hem NU kopen door op de onderstaande link te klikken! Je ontvangt dan alles in je inbox om aan de slag te gaan samen met een wachtwoord om in te kunnen loggen op de leden pagina's met speciale goodies, de gidsen en nog veel meer!

Maak van jouw sessies een complete ervaring!

kari-shea-2jZoHa8Q7Fo-unsplash.jpg
Gratis
Little bitty pretty - CURSUS

Little bitty pretty - CURSUS

€ 125,00Normale prijs€ 75,00Verkoopprijs

Let's get social

© 2020 - COFFEE & CLICKS - Jan van Brabanstraat 3, 's -Heer Hendrikskinderen - Zeeland - 06 153 99 551