Welkom en applaus voor jezelf!

Jouw fotografie bedrijf is vanaf nu niet langer een hobby meer!

 

Je kent waarschijnlijk de basisprincipes van fotografie al en je hebt een paar klantjes binnen gehaald maar of het nu drie maanden of drie jaar al is, je hebt het gevoel dat er iets ontbreekt in jouw bedrijf. Ik bedoel, je zou niet op deze pagina zijn ​​als dat niet het geval was.

 

I see you. Hele lunchpauzes op je huidige baan besteed je aan gratis tips zoeken hoe je je 'bedrijf' kunt laten groeien.. maar erg lovend is dit niet. Jouw tijd is kostbaar en je kunt beter met minder klanten werken voor meer geld dan tientallen en tientallen sessies aanbieden voor minder dan het minimumloon!

 

DEZE WORKSHOP IS VOOR JOU ALS...

 • Je bent net begonnen met jouw fotografiebedrijf en wilt een solide basis wegzetten waar je mee kunt groeien. Je probeert eventuele errors te voorkomen terwijl je jouw bedrijf laat groeien.

 • Je hebt al een fotobedrijf, maar het is niet georganiseerd. Je wilt een meer flexibele levensstijl voor jezelf creëren, zodat je je bedrijf meer kunt stroomlijnen en jezelf eindelijk wat meer van je computer kunt loskoppelen.

 • Je zoekt meer tips en inspiratie voor je eigen bedrijf en wilt loskomen vanuit een hobby en het laten overvloeien naar een succesvol bedrijf.
   

Dat is waar deze workshop over gaat. Een wel met 50 pagina's gevulde volle gids met video's en gratis bonussen. Deze gids leidt je van begin tot eind door de opbouw en groei van een duurzaam fotobedrijf, zodat je opvalt in je branche en bekend wordt als fotograaf! Ben je klaar om alle antwoorden te krijgen? Ben je klaar om in het diepe te springen?

Ik zal je leren hoe je je eigen fotografiebedrijf kunt starten en hoe je echt geld kunt verdienen, of je nu wilt dat fotografie je fulltime of parttime baan is. Ik zal je de manieren leren die werken, zodat je kunt stoppen met jezelf op te branden en je tijd en energie op te offeren. Leer slimmer te werken, niet harder!

Je krijgt in de LBP - bundle niet alleen een tal aan video’s met behind the scenes beelden, uitleg video’s over materiaal, keuze opties voor dé perfecte camera’s, uitleg van diverse soorten sessies en video’s met gesproken uitleg! 

 

Daarbovenop krijg je namelijk ook nog eens 7 gratis gidsen erbijcheat sheet voor je instellingen, een voorbereiding op het shooten van bruiloften en een lijst met mijn gemaakte fouten er gratis bij!

 

Als dat geen compleet genieten-met-je-te-grote-kop-koffie-pakket is, dan weet ik het ook niet meer... 

What do I get?

Who are you?

Mijn naam is Paola Rademakers en ik ben de troste eigenaresse van C&C. Ik ben 15 jaar geleden als een ‘noob’ (nerd die altijd achter de pc zat te gamen) gestart met het editen van video’s. Dit vond ik zo gaaf om te doen dat ik dit ook voor bedrijven wilde doen.. Wat had ik nodig.. een goede camera! Zo gezeged - zo aangeschaft!

 

Toen kon het oefenen echt beginnen. Ik fotografeerde voornamelijk voor bedrijven en liet ik mijn familie poseren zodat ik kon oefenen met poseren. Toen vrienden eenmaal doorkregen dat de foto’s mooier werden, en ik dus ook beter, wilde ineens iedereen op de foto! Leuk voor mij maar een onverwachte wending. Ik had namelijk nooit de ambitie om fotograaf te worden...

 

LOOK AT ME NOW! Van de ene shoot rolde ik in het volgde en nu in 2019 ben ik fulltime fotografe en videografe. Ook heb ik een eigen fotostudio en nu heb ik deze cursus ontwikkeld!

Why?

De cursus ben ik gaan ontwerpen omdat ik meedere keren de vraag kreeg of ik stagaires mee wilde laten lopen en of mensen achter de schermen mochten kijken. Omdat ik zelf al 15 jaar solo werk en ik mijn volledige aandacht aan mijn klanten wil schenken, wijs ik dit aanbod altijd netjes af. Ondanks dat ik wel het gevoel heb dat ik de ‘beginnend’ of eerder... ‘lerend’ fotografe wil helpen en inspireren.

 

Daarom heb ik deze complete curus gemaakt. Het kan ook dienen als educatief materiaal of inspirerend materiaal voor al gevorderde fotografen. Iedereen is welkom!

Ebook + video's

Gevuld met wel 16 video's met behind the scenes beelden, uitleg video's en nog veel meer!! 

We behandelen het sessie per sessie en je kan op je eigen tempo de video's bekijken!

De cursus gids bevat meer dan 50 pagina's aan info en tips!!

Gidsen

De cursus is inclusief 7 GRATIS extra gidsen met onder andere een price your worth ebook, start up ebook en een posing guide!

iphone-mockup-3.jpg
Freebies

Veelgestelde vragen

 • KAN IK IN DELEN BETALEN?
  Nee. Hard antwoord, I know... Je ontvangt namelijk meteen de bestanden die je besteld. Als ik mensen dan in delen laat betalen heb je er aaaaaaltijd mensen tussen zitten die het of.... vergeten.... of..... gewoon voor 50% willen. (dus niet meer betalen).

   

 • KOMT ER NOG EEN VERVOLG?
  Who knows! Als dit goed gaat en jullie mij onderwerpen toesturen waar je interesse in hebt, is er wel een mogelijkheid tot een vervolg! Ik blijf tenslotte fotograferen en videograferen. Dus meer video’s is altijd een optie! Maar het moet natuurlijk wel leuk en informatief blijven.

   

 • KAN IK DIT ALTIJD BLIJVEN KIJKEN?
  Jazeker. Je betaald eenmalig en je ontvangt een bestand in je inbox wat alles bevat! Hierin vind je links waar je alles kunt downloaden. Zorg wel dat je het goed opslaat. Deze links kunnen natuurlijk na 5 jaar weleens veranderen. Je kan dan met de bestanden doen wat je wilt. Behalve doorverkopen als eigen offcourse. 

   

 • KRIJG IK OOK DE EVENTUELE UITBREIDINGEN OP DE CURSUS OF UPGRADES GRATIS?
  Bijna gratis... alle mensen die de LBP bundle hebben aangeschaft krijgen vorse kortingen op nieuwe cursussen, ebooks en gratis goodies iedere jaar! Je hoeft dus niet te wachten tot een mooie actie of aanbieding. Deze pak je als LBP-lid allemaal mee! 
   

 • WAAROM GA JE NIET VLOGGEN OF BLOGGEN?
  I wish... een droom die ik niet waar kan maken. Ik wil veel te veel, in veel te weinig tijd en dan vallen zulke zaken vaak in het niet. En mijn motto is wel... als je het doet, doe het dan goed! Lichtelijk perfectionistisch dus.. niet handig bij zulke zaken die veel tijd vergen wat ik nu niet heb. Wie weet in de toekomst! Als je leuke vragen hebt die je graag terug zou zien in vlogs of blogs... let me know! Wie weet inspireren jullie mij wel tot TOP VLOGSTER!!

   

 • WANNEER KUNNEN WE HEM KOPEN?
  Je kan hem NU kopen door op de onderstaande link te klikken! Je ontvangt dan alles in je inbox om aan de slag te gaan samen met een wachtwoord om in te kunnen loggen op de leden pagina's met speciale goodies, de gidsen en nog veel meer!

Little bitty pretty - CURSUS

Little bitty pretty - CURSUS

€ 125,00Normale prijs€ 62,50Verkoopprijs

Instagram feed

© 2020 - coffee & clicks - Jan van Brabanstraat 3, 's -Heer Hendrikskinderen - Zeeland - 06 153 99 551