CEREMONIE (110).jpg

Vanaf augustus

Vanwege mijn operatie en herstel neem ik alleen boekingen aan vanaf en na augustus 2021. Dit omdat ik graag de garantie wil geven dat ik natuurlijk helemaal hersteld ben en jullie prachtige dag volledig kan vastleggen! 

FOTOSESSIE (104).jpg

Videografie

Een goede trouwfotograaf kan spontaniteit en emoties vastleggen op foto's, maar op film komt het toch net een tikkie intenser over!! 

Fotografie

Ga jij trouwen en ben je nog op zoek naar een spontane bruidsfotografe? Of zoek je iemand voor zowel foto als video? I'm your women!

Ik ben van mening dat een fotosessie of videosessie leuk en ontspannen moet zijn. Niet alleen omdat dat gewoon veel gezelliger is maar ook omdat je dan mensen pas vastlegt zoals ze écht zijn!

 

Daarom vind ik het altijd een eer dat mijn klanten over mij zeggen dat ze zich zo om hun gemak voelen. Ze vergeten soms dat ze aan het shooten zijn en verwachtten dan al helemaal niet onwijs gave en prachtige foto’s! Ze zijn er totaal niet meer mee bezig.

 

Een goede video/fotograaf loopt niet de hele dag met haar camera voor je snufferd. Je hoeft niet te poseren maar kunt gewoon lekker je ding doen, ik doe mijn werk wel! Als het goed is heb je niet eens door dat ik er ben en kun je volop jezelf zijn en genieten van je bruiloft. 


Ik ben spontaan, vrolijk en energiek maar vooral ook lekker gewoon!

Why hire me?

Let's talk money

WHAT PEOPLE SAY

"Paola is echt een onwijs leuke, lieve meid die weet waar ze mee bezig is! Ze heeft op onze bruiloft gefilmd. Ze hoorde er op onze dag bij alsof we haar al jaren kende. Daarbij is het film materiaal echt geweldig geworden. Hierdoor kunnen wij iedere dag weer opnieuw genieten van deze fantastische dag! Paola nogmaals bedankt, je bent een toppertje!"

Tiffanny

Let's get married!

Vul het formulier hieronder in en ik laat het je z.s.m. weten of ik nog beschikbaar ben op jullie speciale datum! Onwijs mooi dat je aan mij denkt voor het vastleggen van deze bijzondere dag.

 

Liefs Paola!

Instagram feed

© 2020 - coffee & clicks - Jan van Brabanstraat 3, 's -Heer Hendrikskinderen - Zeeland - 06 153 99 551