Meet Paola

Wie ben ik?

Mijn naam is Paola. Moeder van Luuk, vrouw van Arjen en cat mom van Burpee. Halve-liter-koppen-koffie verslaafde, kerstfreak, freubelfanaat, handigeDIYharrie & het creatieve brein achter Coffee & Clicks.

 

Ik ben 15 jaar geleden als een ‘noob’ (nerd die altijd achter de pc zat te gamen) gestart met het editen van video’s. Dit vond ik zo heerlijk om te doen dat ik dit ook voor bedrijven wilde doen.. Wat had ik nodig.. een goede camera! Zo gezegd - zo aangeschaft!

 

Toen vrienden eenmaal doorkregen dat de foto’s mooier werden, en ik dus ook beter, wilde ineens iedereen op de foto! Leuk voor mij maar een onverwachte wending. Ik had namelijk nooit de ambitie om fotograaf te worden... LOOK AT ME NOW! Van de ene shoot rolde ik in het volgende en nu ben ik fulltime fotografe en videografe. Ook heb ik een eigen fotostudio en heb ik een fotografie cursus gelanceert! ⠀

Fris, enthousiast, opgepept, klein, professioneel & doe maar lekker gewoon!

Maar ik ben niet alleen een entrepreneur. Ik ben ook moeder van Luuk en vrouw van Arjen. Wij wonen in het mooie Zeeuwse. Maar dit zou je niet zeggen hoor.. ik ben namelijk gewoon een BRABO. Ik ben gek op Engelse boeken, indie & folk muziek, kerstmis en alles m.b.t. kerstmis, mezelf ontwikkelen, fitness, grote koffie mokken (liefst gevuld met koffie), onze kat Burpee en onze trouwe drievoeter Rudolf!

17873391241585932.jpg

My family

Deze heerlijkerds zijn mijn wereld. Alles daarnaast is mooi meegenomen maar deze drievoeter, eigenwijze kat, vrolijke peuter en heerlijke vent maken mij compleet.

zwangerschap  baby2 (22).jpg
DSC09912.JPG

Get to know me

10 facts about me

1

Ik ben slechts 1.53 m lang (of kort...) Verbaas je er dus niet over als ik op de fotosessie verschijn met een krukje bij de hand!

Let's get social

© 2020 - COFFEE & CLICKS - Jan van Brabanstraat 3, 's -Heer Hendrikskinderen - Zeeland - 06 153 99 551